Hallo van harte welkom op de website van eXtraradio, internetradio zoals het hoort!

Op dit moment vinden er hier heel af en toe test uitzendingen plaats, dit zijn meestal tests om nieuwe instellingen te proberen etc. Ziet je hier onder in de blauwe balk staan, dat er iemand live is, dan kun je mee luisteren via de menu knop: Luisteren doe je hier, deze vind je aan de linker kant in het menu.

Wil je dj Pirke live beluisteren EN bekijken via de webcam stream? Luister en kijk dan mee op Vrijdag avond via: www.radio-twilight.nl Hier draaid Pirke vrolijk verder vanaf 20.00 uur, en hij stopt niet voor middernacht! Trouwens hier is van Dinsdag tot en met Vrijdag iedere avond een dj Live, op Zaterdag van 14.00 uur tot 17.00 uur en op Zondag vanaf 11.00 uur. Veel luister plezier!!

Er zijn nog plaatsen vrij voor dj's of lady's, kijk op de website www.radio-twilight.nl voor meer informatie!

 


eXtraradio Mededeling:

Beste luisteraars, vrienden en bekenden,

Na lang wikken en wegen heb ik (Pirke) het moeilijke en emotionele besluit genomen om te stoppen met het station eXtraradio. Diegene die mij kent weet dat als ik ergens aan begin, het niet half wil doen maar helemaal...Door verschillende redenen kan ik de tijd en energie die nodig is om alles up to date te houden steeds moeilijker vrijmaken. Vooral gezin maar ook werk komen op de eerste plaats, en dit was soms een moeilijke combinatie.

 

November 2013 heb ik mij aangesloten bij een ander station, Radio Twilight. Ik voel me als een vis in het water binnen het Twilight team, en ga hier verder met deze fantastische hobby. Ik blijf dus gewoon mijn vaste Vrijdagavond draaien bij www.radio-twilight.nl zoals ik daar nu ook al doe.

Ook bij Radio Twilight kun je 24 uur per dag mee luisteren naar de mooiste muziek en zelfs iedere avond en in het weekend live dj's! Ik hoop iedereen dan ook daar weer te ontmoeten als luisteraar, chatter maar bovenal als radio vriend(in)!

Wij als eXtraradio team willen alle luisteraars, vrienden en bekenden bedanken voor alle gezelligheid de afgelopen jaren.

Hopelijk iedereen tot ziens!                    

eXtraradio is een klein station met een groot geluid! We zijn 24 uur per dag/7dagen per week te beluisteren met de mooiste hits!

Luisteren kan via het menu links, klik dan op: luisteren doe je hier

Meekijken in de studio's kan ook als DJ Pirke of DJ Aart live zijn, klik hiervoor links in het menu op: Webcam, vervolgens klik je op de foto van de betreffende DJ. (DJ Patrick maakt nog geen gebruik van een webcam stream, meekijken bij Patrick gaat dus nog niet).


Voor vragen en/of opmerkingen, mail naar                    

Verdere info, over o.a. programma, hoe te luisteren, webcam en natuurlijk het laatste nieuws via de buttons aan de linkerzijde. 

Social Media:

             


© eXtraradio, internetradio zoals het hoort! | Deze site is gemaakt met Webklik.nl